Finn

Side Kick






READ THIS FOR ME :)
God speaks in the silence of the heart. Listening is the beginning of the prayer. So, don't you ever give up. When you feel down and your world is crumbling, remember that you still have God above. Always remember and ask to HIM because HE listens to every prayers you made.
Advertisement
Airplanes cut through the clouds like angels can fly :)

Check out my stuff ;)

Vas happenin' !
Hello and Welcome my 4 Muggle[s]
I have shared what I like and I feel since June 2011 ;)
Chat with Finn :)



♦ URL blog wajib ada , not email
♦ Harsh words & Anon not allowed
IP anda dikesan !

Credits


This skin is made by : Mrs AF

All rights reserved ® Finn 2011 - 2016


One Direction Fever


27 May 2013 10:30 am 4 Directioner(s)

Assalamualaikum and vas happening guys !

Hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi  #tetiba pulak ketawa macam kuntilanak . Aduhh . Bosan betul lah hari ni . Disebabkan aku bosan , hah .. Inilah yang aku buat :

Hahahah ! Beli benda ni and makan . Yeay ! Kan aku dah cakap kat sidebar tu .

I LOVE FOOD AS NIALL HORAN LOVE FOOD c:

Haiyoo . Nak cerita pasal apa ea hari ni ? Ahaaa . I know . Hari ni aku nak cerita pasal One Direction . Hehehehe . Suka sorang-sorang aku bila ingat . 

Aku start minat gila-gila sampai die-hard fan dah ni hah masa awal tahun hari tu . Mula-mula kawan aku yang bagi video klip one thing kat aku . Aku tengok then aku cakap One Direction ni gila-gila ah . #pulak dah.
Lepas tu , aku start download lagu-lagu one direction. Semua lagu dalam album Up All Night and Take Me Home aku ada . Single-single tu tak usah cakap la . Sekarang aku tunggu album baru diorang pulak.

Dengar-dengar diorang nak buat konsert pulak tahun depan . Nak pergi jugakkkkkk ! Tapi jauh dan memerlukan belanja yang besar . Minat-minat jugak tapi duit kena save jugak ye #Hagemaru. Hahaha.

Kalau setakat beli album tu boleh laa . Hehehe ;) Video funny diorang pun penuh dalam phone aku . Dekat-dekat seratus jugak laa ada . Sekarang pun nak tambah koleksi lagi ni . #Ceh. Video Fatih mengaji pun kau ada 20 lebih aje. Padan laa kau Berry ~.~

Hahh . Itulah cerita macam mana aku oleh minat One Direction . Hahahahah . Nak-nak watak Niall Horan yang kena dengan aku . Suka ketawa kuat-kuat , suka makan banyak , suka nyanyi kat mana-mana aje . Heheh >,<

Okayy . Lastly , tengok la gambar kat bawah ni :


 Ouhhh . Terharu bila Niall Horan mengaku I ni girlfriend dia ;) #gedikkkk


Confused ? Takyahlah confused sangat ;)

 

Oloh  ! Diorang aku yang punyaaaaaaa !


Hahahah ;)

Okayyy . Bye !



  • Thank you for visiting -Finn :) x
  • Blogger Tengku Laurel Adamila said...

    Bila aku dah bosaaaaaaannnnnnnn :(

     
    Blogger Aida Faridahh :) said...

    Im a directioner too. But im the EX! haha, now im a kpoppers ;)

     
    Blogger Aida Faridahh :) said...

    im a directioners too. But im the EX! haha, now im a kpoppers ;)

     
    Blogger Tengku Laurel Adamila said...

    Heyy Aidaaa.. K pop? Sy kurang la kpop. Huhu >,<

     

    Post a Comment

    Thanks for sharing your opinion ! :)