Finn

Side Kick






READ THIS FOR ME :)
God speaks in the silence of the heart. Listening is the beginning of the prayer. So, don't you ever give up. When you feel down and your world is crumbling, remember that you still have God above. Always remember and ask to HIM because HE listens to every prayers you made.
Advertisement
Airplanes cut through the clouds like angels can fly :)

Check out my stuff ;)

Vas happenin' !
Hello and Welcome my 4 Muggle[s]
I have shared what I like and I feel since June 2011 ;)
Chat with Finn :)



♦ URL blog wajib ada , not email
♦ Harsh words & Anon not allowed
IP anda dikesan !

Credits


This skin is made by : Mrs AF

All rights reserved ® Finn 2011 - 2016


Tutorial : Magic Underline


19 June 2013 8:24 pm 1 Directioner(s)



Vas happening ! Yawww . Tutorial lagi ni . Hari ni aku nak ajar macam mana nak buat Magic Underline . I mean bila kita halakan cursor , ia akan hilang :) Cantik sangat . Aku dah try tadi . Korang pun patut cuba . Okayy jum kita start !

1. Pergi ke  design > template.

*untuk design sila cari salah satu kod dalam number 2 kat bawah ni :)

2. Tekan ctrl + f and search code kat bawah ni :

u, underline {

3. Dah jumpa? Tak jumpa , try cari salah satu daripada kod tuh . Then , copy code kat bawah ni.

4. Paste di bawah code yg korang cari di number 2 tadi ;)

text-decoration:none;border-bottom:
2px solid #F5DA81;
moz-transition: 0.5s;-webkit-transition: 0.5s;}
u:hover, underline:hover {border-bottom: 8px solid transparent;
-moz-transition: 0.5s;-webkit-transition: 0.5s;}

5. Preview & Save.

Senang kan ? Hehehe . Okayy . Bye bye !! *esok tak pergi sekolah.Weee!!

  • Thank you for visiting -Finn :) x
  • Blogger AZCollection said...

    Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..
    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

     

    Post a Comment

    Thanks for sharing your opinion ! :)